Elérhetőségek

Elérhetőségek

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 2500 Esztergom, Búbosbanka u. 61.

Postacím: 2501 Esztergom, Pf.: 138.

Telefon: +36 20 550 1769

E-mail: eredetifeny@gmail.com

Megközelítés

Kérjük, ha Esztergomba érkezés után igényed van transzportra a templomig, a jármű induláskor küldj szöveges üzenetet a +36-20-550-1769 számra, mely tartalmazza az érkezés időpontját és helyét (vasútállomás/buszállomás). Ez nagyban segít a sikeres lebonyolításban. A tervezésnél kérjük, vedd figyelembe az esetleges késést, ha elvonulásra érkezel.

Budapestről:

Autóbusszal:

A Volán Zrt. buszaival kétféleképp közelíthető meg templomunk, mindkét járat menetrendje a menetrendek.hu oldalon található.

• A 10-es úton Budapest Árpád hídi buszpályaudvar 6-os állásáról induló, Dorogon át Esztergom buszpályaudvarig közlekedő 800-as járatszámú busz, amely menetrend szerint 70 perc alatt teszi meg az utat, reggel 6 és este 23 óra között 30 percenként indul. Az utazáshoz előre váltott menetjegy szükséges (pénztár vagy kioszk, utóbbi közvetlenül a buszállás mellett), a teljesárú jegy ára 940 Ft.
(Ez a járat nem tévesztendő össze az ugyanonnan induló, ugyanoda érkező 801-es számú helyi járattal, amely kerülővel, 2 óra alatt teszi meg az utat.)
Leszállás az esztergomi buszállomásnál, ami a járat végállomása.

• A 11-es úton Budapest Újpest Városkapu vasútállomástól induló (ez a 3. számú, kék metróval megközelíthető meg), Szentendrén és Visegrádon át közlekedő 880-as járatszámú busz Esztergom-Búbánatvölgy megállóhelyig 105 perc menetidővel közlekedik, nagyjából óránkénti indulással, 6:35 és 19:45 között. (Távolsági járatra menetjegy az indulás előtti 20 percben már csak az autóbuszvezetőnél váltható.)
Leszállás Bubánatvölgy megállóhelyen, kicsivel az 59-es kilométerjel után.

Vonattal:

A Budapest-Nyugati pályaudvarról induló vonat 30 percenként indul, 65-74 perc menetidővel. A menetrend a MÁV-Start oldalán található. A menetjegy bármelyik vasúti pénztárban megvásárolható, a telejes árú jegy ára 1120 Ft.
Leszállás a végállomáson, Esztergomban.

Autóval:

Bár az alábbi térkép több útvonalat is jelöl, a legbizttonságosabb választás a 11-es útról, Búbánatvölgy felőli megközelítés. A délről, Galagonyás út felőli megközelítés út még száraz időben is nehezen járható, illetve járhatatlan.

Vezessen észak felé a 11-es főútvonalon. Az 59-es kilométerkőnél forduljon balra, déli irányba, Búbánatvölgy felé! Ettől a ponttól kezdve természetvédelmi területen autózik. Haladjon el a jobb oldalon található kisebb horgásztavak, majd a bal oldali nagyobb tó és mellette levő parkoló és mellett, három fekvőrendőrön át. Tovább egyenesen előre, majd az aszfaltút végén folytassa útját a piros turistajelzést követve a Fárikúti úton, a 40-teherautó-zsákutca táblahármasnál jobbra fordulva, továbbra is a piros vonalat követve, egész a templomig.

Esztergomból:

Autóval:

Vezessen Kelet felé a 11-es úton Budapest / Pilismarót irányában. Forduljon jobbra az 59-es kilométerkőnél, Búbánatvölgy felé! Ettől a ponttól kezdve természetvédelmi területen autózik. Haladjon el a jobb, majd a baloldalon (Kerek tó) található tavak mellett, három fekvőrendőrön át, majd az aszfaltút végén folytassa útját egyenesen, a piros turistajelzést követve a Fárikúti úton, a zsákutca táblánál jobbra fordulva.

GPS Koordináták: 47° 47′ 15.28″N, 18° 47′ 39.76″E

Eredeti Fény Zen Templom megközelíthetősége
Eredeti Fény Zen Templom megközelíthetősége

Írj nekünk!

Hírlevél

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk lényeges történésekről.

Támogatás

Ha segítesz, mi is többet segíthetünk.

Megértésed, bizalmad és segítséged előre is köszönjük.